Kirjoitettu 22.6.2018

Hyvää juhannusta

Kirjoitettu 9.6.2018

PERUSSUOMALAISTEN HÄMEEN PIIRI NIMESI EDUSKUNTAVAALIEHDOKKAITA

Perussuomalaisten Hämeen piiri ry.

Piirin ylimääräinen kokous, Loppi

Mediatiedote 9.6.2018

Julkaisuvapaa

PERUSSUOMALAISTEN HÄMEEN PIIRI NIMESI EDUSKUNTAVAALIEHDOKKAITA

Perussuomalaisten Hämeen piiri nimesi piirin ylimääräisessä kokouksessa Lopella lauantaina 9.6. ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa. Valituiksi tulivat seuraavat henkilöt:

Asikkala: MIRA NIEMINEN

Forssa: PIA KUPARINEN

Hattula: SAMI HUHTALA

Heinola: MARKO HEINO

Hollola: JARI RONKAINEN

Hämeenlinna: LULU RANNE

Lahti: RAMI LEHTO

Riihimäki: JARI HEIKKINEN

Onnittelut valituille ehdokkaille.

Ylärivi:Marko Heino, Jari Ronkainen, Rami Lehto, Jari Heikkinen, Sami Huhtala

Alarivi: Pia Kuparinen, Lulu Ranne, Mira Nieminen

Kuva: Sini Pajukangas

*********************************

Kirjoitettu 17.1.2018

Vuoden 2018 piirihallitus järjestäytyi

TIEDOTE

17.1.2018

Julkaisuvapaa

 

PERUSSUOMALAISTEN HÄMEEN PIIRI JÄRJESTÄYTYI

 

Tuoreen puheenjohtajan Mira Niemisen (Asikkala) vetämä Perussuomalaisten Hämeen piirihallitus piti eilen illalla vuoden 2018 järjestäytymiskokouksensa.

 

Kokouksessa tehtiin mm. seuraavia henkilövalintoja:

 

piirin 1. varapuheenjohtaja Antti Salminen (Loppi)

piirin 2. varapuheenjohtaja Marko Heino (Heinola)

piirin 3. varapuheenjohtaja Jukka Pekka Hämäläinen (Hämeenlinna)

piirisihteeri Samuli Vesioja (Janakkala)

taloudenhoitaja Päivi Granlund (Lahti)

 

Piirihallituksen keskusteluissa nousi esille vahva luotto Laura Huhtasaaren mahdollisuuksiin presidentinvaaleissa. Koko Suomessa tullaan järjestämään Lauran päivänä torstaina 18.1. kahvitilaisuuksia eri paikkakunnilla Häme mukaan lukien.

Kirjoitettu 14.10.2017

Mira Nieminen on Perussuomalaisten Hämeen piirin uusi puheenjohtaja 2018

Perussuomalaisten Hämeen piiri valitsi asikkalalaisen Mira Niemisen yksimielisesti Hämeen piirin uudeksi puheenjohtajaksi kalenterivuodelle 2018. Vuonna 2017 hän toimi piirin ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Onnittelut Miralle!

Kirjoitettu 14.10.2017

Julkilausuma, syyskokous 14.10.2017

Perussuomalaisten Hämeen piiri ry

Syyskokouksen julkilausuma 14.10.2017

 

 

 

TURVAA JA HOIVAA

 

Perussuomalaisten Hämeen piiri on huolestunut kehityksestä itsenäisyytemme satavuotista taivalta juhlivassa maassamme. Ei ole aiheetonta väittää, että tervettä isänmaallisuutta kohtaan näytetään tuntevan peräti nyrpeyttä myös yhteiskuntamme korkeimmilla tasoilla. Globalisaatio, EU-integraatio ja erilaisten hintavien ilmasto- ja taakanjakovastuiden kanto on ajanut ohi suomalaisten kansallisen edunvalvonnan.

 

Edunvalvonnan ja omanarvontunnon puute ovat itsenäiselle, pienelle valtiolle kohtalokkaita riskejä. Riskejä, jotka -ennemmin tai myöhemmin- tulevat lisäämään vähäosaisten kansalaistemme ahdinkoa.

 

Aidosti itsenäisellä valtiolla on valvotut rajat ja kansalaistensa etu huolehdittavanaan. Suomen resurssit eivät tule olemaan loppumattomat lainarahoituksellakaan. Suomalaiset lapset ja nuoret eivät saa olla harkitsemattoman politiikan kärsijöitä nyt eikä tulevaisuudessa. On linjamuutosten aika!

 

Riittämättömät resurssit sekä turva- että hoiva-alalla ovat järkyttäneet asioihin perehtyneitä jo pidemmän aikaa. Perussuomalaisten Hämeen piiri vaatii, että esimerkiksi poliisin asianmukainen toimintakyky on varmistettava kaikissa oloissa. Lisäksi vaadimme, että erityisesti monisairaiden vanhuksien inhimillinen ja kunnioittava hoito on taattava. Emme saa luisua yhteiskuntaan, jossa vanhukset koetaan rasitteina tai kustannuseränä.

 

Uhat ovat liian suuret jättää seuraavien hallitusten murheiksi. Perussuomalaiset ympäri Hämettä uurastavat väsymättä jatkossakin oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta.

 

Perussuomalaisten Hämeen piiri ry

Kirjoitettu 7.2.2017

Perussuomalaiset Lahden markkinatorilla

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lahdessa järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona markkinat kauppatorilla. Lahden Perussuomalaiset ry on mukana omalla telttaosastollaan lähes jokaisena markkinakeskiviikkona. Paikalla on perussuomalaisten kansanedustajia, kaupunginvaltuutettuja ja muita luottamushenkilöitä kuuntelemassa ja vastaamassa kansalaisten kysymyksiin.

Helmikuun markkinoilla perussuomalaisten osastolla kävi yli 300 ajankohtaisista asioista ja tulevista kuntavaaleista kiinnostunutta henkilöä. Heitä kiinnostivat sekä valtakunnan päätökset että paikalliset kysymykset. Päijät-Hämeessä ajankohtaista on nyt ennen kaikkea vuoden vaihteessa aloittanut kuntien yhteinen sosiaali- ja terveyskuntayhtymä, joka vastaa maakunnan terveydenhoidosta. Lähestyvät hiihdon MM-kilpailut näkyvät jo Lahden katukuvassa monin tavoin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitettu 18.1.2017

Hämeen piirihallitus järjestäytyi

Perussuomalaisten Hämeen piirin vuoden 2017 piirihallitus valitsi edellisen vuoden piirin johtohenkilöt jatkamaan toimessaan.

Kirjoitettu 11.12.2016

Matti Lintukorpi jatkaa puheenjohtajana

Perussuomalaiset Hämeen piiri ry valitsi syyskokouksessa Riihimäellä (10.12) Matti Lintukorven jatkamaan piirin puheenjohtajana vuonna 2017. Päätös oli yksimielinen. Kokousväki onnittelee Mattia valinnasta.

 

Syyskokouksen aluksi muistettiin pitkäaikaisia aktiiveja pyyteettömästä toiminnasta perussuomalaisten hyväksi. Vielä kerran, lämpimät kiitokset Tauno Lahtiselle, Helena Hiltuselle ja Marja Rautkoskelle.

Kirjoitettu 29.11.2016

Kanta-Hämeen PerusNaiset ry aloitti toimintansa

Tiedote 28.11.2016 julkaisuvapaa heti

PerusNaiset aktivoituvat maakunnassa – Kanta-Hämeen PerusNaiset ry aloitti toimintansa 28.11.2016

Kanta-Hämeen PerusNaisten perustamis- ja järjestäytymiskokous pidettiin Hämeenlinnassa 28.11.2016. Hallituksen jäseniksi valittiin Kirsi Kauppi Hattulasta, Sini Ojanen Janakkalasta, Mira Kulmala Jokioisilta sekä Anne Hannula-Lundberg ja Susanna Hietanen Hämeenlinnasta. Sihteeriksi valittiin Satu Huhtala Janakkalasta ja taloudenhoitajaksi Pirkko Heimo Hämeenlinnasta. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Lulu Ranne Hämeenlinnasta ja varapuheenjohtajaksi Heidi Selenius Riihimäeltä. Valinnat olivat yksimielisiä.

Kanta-Hämeen PerusNaisten päämääränä on toimia kanta-hämäläisten etujen ajajana ja innostaa naisia toimimaan puolueen riveissä. Yhdistys tulee ottamaan aktiivisesti kantaa ajankohtaisiin asioihin ja osallistuu koko maakunnan alueella erilaisiin tapahtumiin. Hallitus päätti, että yhdistykseen voi liittyä maksutta ja kannustaakin kaikenikäisiä naisia liittymään kasvavaan joukkoonsa.

PerusNaisia ja muita aktiivisia Perussuomalaisia on seuraavan kerran tavattavissa Hämeenlinnan PS-toimistolla Raatihuoneenkatu 29:ssä tiistaina 29.11 klo 11-13 ja lauantaina 3.12 klo 11-13.

Lisätietoja:

Kanta-Hämeen PerusNaiset ry:n pj. Lulu Ranne, p.040-586 4644

Kirjoitettu 18.11.2016

Tule mukaan vaikuttamaan kuntasi asioihin

Kunnallisvaaliehdokasasettelu on käynnissä. Ota yhteyttä alueesi paikallisyhdistyksen toimijoihin. Lähde vaikuttajaksi!

Kirjoitettu 30.10.2014

Omaishoitajille yhteispohjoismaiset edut ja oikeudet

Omaishoitajille yhteispohjoismaiset edut ja oikeudet
Omaishoito on yhteiskunnallisesti ja inhimillisesti paras hoitomuoto. Tutkimusten mukaan se takaa esimerkiksi Suomessa miljardien eurojen vuosittaiset säästöt valtiolle ja kunnille.
Anne Louhelainen otti asian esiin tänään 30.10.2014 Pohjoismaiden neuvoston istunnossa Tukholmassa. Pohjoismaiset parlamentaarikot keskustelivat ruotsalaisen Bo Könbergin raportin pohjalta pohjoismaisesta terveys- ja hyvinvointipolitiikasta. Puheenvuoronsa lisäksi Louhelainen jätti asiasta kirjallisen kysymyksen Islannin, Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen hallituksille.
Kysymyksessään Louhelainen toteaa, että omaishoitajien määrän arviointi eri Pohjoismaissa on vaikeaa erilaisten määrittely- ja tilastointitapojen vuoksi. Hän kysyy, voisivatko Pohjoismaat määritellä yhteiset kriteerit ja siten taata omaishoitajille yhtäläiset edut ja oikeudet eri Pohjoismaissa.
Lisätietoja:
Anne Louhelainen
puh. 050 512 0428
Kirjoitettu 18.11.2013

Piirin paikallisosastojen syyskokoukset

Hämeen piirin paikallisostojen syyskokouksia järjestetään Hämeen alueella.

Kirjoitettu 15.11.2013

Ajankohtainen asia 2

Tässä on ajankohtainen asia, jonka johdanto erotettu erota ote-työkalulla. (lisää…)