Julkilausuma 13.3.2018

SUOMALAISTEN KYYKYTTÄMINEN LOPUTTAVA

Nyky-Suomessa todellisuutta on, että jopa perustason palveluja karsitaan säästöihin vedoten. Valtiolla ei ole rahaa, kunnilla ei ole rahaa, siispä kansalaisilta edellytetään vyönkiristyksiä ja talkoohenkeä. Horjumaton solidaarisuus onkin sisäisesti eheän yhteiskunnan tunnusmerkki ja itsessään hieno ominaisuus. Vaan kun johtoportaalla pröystäillään edelleen, vaikka velaksi. Entisajan talkoissa töihin tapasi osallistua joka ikinen.

Muuttotappion Hämeessäkin on väestön vähenemisen myötä viimein herätty myös syntyvyyden rajuun laskuun. Yhtäältä nuorten ihmisten lisääntynyt egoistinen ja hedonistinen elämäntapa ja toisaalta ruuhkavuosien taloudellinen niukkuus sanelevat omia reunaehtojaan ”vauvakadolle”. Jokeltavat taaperot perheissä eivät ole enää itsestäänselvyys.

Lapsiperhepalvelujen parantamisen sijasta lääkkeeksi käsittämättömästi tarjotaan kokonaistaloudellisesti huoltosuhdetta heikentävää maahanmuuttoa, johon resursseja vaaditaan loputtomasti ja niitä myös surutta käytetään. Hämeen Perussuomalaiset katsovat, että veronmaksajien resursseja on kohdennettava ensisijaisesti suomalaisten lapsiperheiden hyväksi.

Tavallisilla lapsiperheillä on oltava oikeus voida taloudellisesti paremmin. Suomea rahoittaville keskituloisille palkansaajille lapsien hankinta ei saa olla taloudellinen kynnyskysymys. Lapset eivät voi olla vain rikkaiden yksinoikeus.

Tulevia veronmaksajia ei tule viedä humanitaarisella maahanmuutolla ojasta allikkoon. EU ei Suomea tulevaisuudessakaan elätä. Sen tekevät koulutetut ja työtä pelkäämättömät suomalaiset sukupolvet.

Perussuomalaisten Hämeen piiri ry

piirihallitus

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa