POLTTOAINEVERO EI VALIKOI

Polttoaineveron korotus puhuttaa kaikkialla. Hämeen perussuomalaiset korostaa, että yksikään suomalainen ei veronkorotusta väistä. Ei auta sähköautot, polkupyörät tai koteihin linnoittautuminen. Peruna tai pitsa ei ilmesty kauppaan tai kouluruokalaan ilman polttoaineita, ja polttoaineiden osuus kuljetuskustannuksista on jopa kymmeniä prosentteja.

Taloustilanteeseen täysin sopimaton kustannusten tahallinen nostaminen katetaan tavalla tai toisella. Maksaja olet aina sinä. Helpoin esimerkki on suora vaikutus kuljetuskustannuksiin ja niiden aiheuttama hintojen nousu. Vaikeampi on hahmottaa vaikutusta esimerkiksi haja-asutusalueen ekaluokkalaiseen, joka joutuu istumaan taas vähän vanhemmassa koulutaksissa, vähän väsyneemmän kuljettajan kyydissä, vähän kuluneempien renkaiden päällä, vähän huonommalla tiellä, vähän pidemmän reitin. Näin pieni koululainenkin pakotetaan verotusvimman sijaiskärsijäksi.

Miksi asiat menevät näin? Ne ovat poliittisia valintoja. Hämeen perussuomalaisten mielestä tavallisten suomalaisten tavallisista yhteisistä asioista tulisi olla päättämässä tavallisia ihmisiä. Ensi vuonna on kuntavaalit ja puolueet kisaavat jo ehdokkaista. Arjesta vieraantuneet poliittiset broilerit ovat mielestämme näyttönsä antaneet. Hämeen perussuomalaiset toivoo ehdokaslistoille mahdollisimman paljon tavallisia ihmisiä. Ajat sitten Teslalla, fillarilla tai Pajerolla, tervetuloa mukaan hoitamaan yhteisiä asioita!

Perussuomalaisten Hämeen piiri

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa